Verloskundigen bij Op1: "Waarom worden zwangere vrouwen niet eerder gevaccineerd?"

Verloskundigen bij Op1: "Waarom worden zwangere vrouwen niet eerder gevaccineerd?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Verloskundigen bij <em>Op1</em>: &quot;Waarom worden zwangere vrouwen niet eerder gevaccineerd?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Zwangere vrouwen lopen meer risico om door corona in het ziekenhuis te belanden, zo blijkt uit onderzoek van het UMC. Tot nu toe werden er ruim vierhonderd zwangere vrouwen opgenomen in het ziekenhuis, daarvan moesten er 36 naar de IC. Hoe kan het dan toch dat, ondanks deze cijfers, zwangere vrouwen nog altijd achterin de rij staan om een vaccinatie te krijgen? Kitty Bloemenkamp en Beatrijs Smulders praten erover bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Verloskundigen bij Op1: "Waarom worden zwangere vrouwen niet eerder gevaccineerd?"

Zwangere vrouwen lopen meer risico om door corona in het ziekenhuis te belanden, zo blijkt uit onderzoek van het UMC. Tot nu toe werden er ruim vierhonderd zwangere vrouwen opgenomen in het ziekenhuis, daarvan moesten er 36 naar de IC. Hoe kan het dan toch dat, ondanks deze cijfers, zwangere vrouwen nog altijd achterin de rij staan om een vaccinatie te krijgen? Kitty Bloemenkamp en Beatrijs Smulders praten erover bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verloskundigen bij Op1: "Waarom worden zwangere vrouwen niet eerder gevaccineerd?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier