Op1 gemist? Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven

Op1 gemist? Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Broers Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven. De één belandde in de gevangenis en de ander studeerde af aan het hbo. Ze vertellen erover bij Op1: "Ik denk dat karaktereigenschappen een belangrijke rol spelen. Hoe je zelf iets interpreteert kan cruciaal zijn in je persoonlijke keuzes." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven

Broers Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven. De één belandde in de gevangenis en de ander studeerde af aan het hbo. Ze vertellen erover bij Op1: "Ik denk dat karaktereigenschappen een belangrijke rol spelen. Hoe je zelf iets interpreteert kan cruciaal zijn in je persoonlijke keuzes."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nahib en Nabil maakten een podcast over hun leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier