Op1: Michiel van Erp dook in nieuwe docu De Roze Revolutie in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap

Op1: Michiel van Erp dook in nieuwe docu De Roze Revolutie in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Michiel van Erp dook in nieuwe docu <em>De Roze Revolutie</em> in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. In zijn nieuwe documentairereeks dook Michiel van Erp in De roze revolutie in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap. Waarom besloot hij deze documentaire te maken? "Ik dacht, misschien moet ik zelf ook een keertje op de barricade gaan staan, in plaats van alles vanaf de zijlijn maar laten gebeuren," zei hij vanavond bij Op1. Het nieuwe programma De roze revolutie is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De roze revolutie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Michiel van Erp dook in nieuwe docu De Roze Revolutie in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap

In zijn nieuwe documentairereeks dook Michiel van Erp in De roze revolutie in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap. Waarom besloot hij deze documentaire te maken? "Ik dacht, misschien moet ik zelf ook een keertje op de barricade gaan staan, in plaats van alles vanaf de zijlijn maar laten gebeuren," zei hij vanavond bij Op1.

Het nieuwe programma De roze revolutie is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De roze revolutie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Michiel van Erp dook in nieuwe docu De Roze Revolutie in de geschiedenis van de LHBT+-gemeenschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier