Finale Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Acht finalisten strijden vanuit Paradiso om de titel van Art Rocks. Vanuit het hele land en alle genres hebben verschillende muzikanten een soundtrack gemaakt geïnspireerd op een kunstwerk uit de collecties van Nederlandse topmusea. OnlineDe finalisten zijn de online museumrondes doorgekomen en er kan er nu slechts één winnen. De finale werpt een blik achter de schermen: wie zijn de deelnemers en hoe bereiden zij zich voor? JuryIn de jury zitten onder anderen ambassadeurs Sef, S10 en Kovacs. De presentatie is in handen van Cesar Majorana en Dzifa Kusenuh. Beau: Nick, Simon en Kees over de ingenieuze muziek van ABBA Bekijk deze video » Zien: Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Acht finalisten strijden vanuit Paradiso om de titel van Art Rocks. Vanuit het hele land en alle genres hebben verschillende muzikanten een soundtrack gemaakt geïnspireerd op een kunstwerk uit de collecties van Nederlandse topmusea.

Online
De finalisten zijn de online museumrondes doorgekomen en er kan er nu slechts één winnen. De finale werpt een blik achter de schermen: wie zijn de deelnemers en hoe bereiden zij zich voor?

Jury
In de jury zitten onder anderen ambassadeurs Sef, S10 en Kovacs. De presentatie is in handen van Cesar Majorana en Dzifa Kusenuh.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier