Op1 gemist? Joop van den Ende en Gert Verhulst komen met musical over Tweede Wereldoorlog

Op1 gemist? Joop van den Ende en Gert Verhulst komen met musical over Tweede Wereldoorlog

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Joop van den Ende en Gert Verhulst komen met musical over <em>Tweede Wereldoorlog</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Joop van den Ende en Gert Verhulst bundelen de krachten en brengen een musical over de Tweede Wereldoorlog naar Nederland. De musical heet 40-45. Verhulst was vereerd en heeft erg veel zin in de samenwerking: "Als Joop van den Ende naar je musical komt, dan is het alsof je als pastoor een kerk bent en God even komt kijken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joop van den Ende en Gert Verhulst komen met musical over Tweede Wereldoorlog

Joop van den Ende en Gert Verhulst bundelen de krachten en brengen een musical over de Tweede Wereldoorlog naar Nederland. De musical heet 40-45. Verhulst was vereerd en heeft erg veel zin in de samenwerking: "Als Joop van den Ende naar je musical komt, dan is het alsof je als pastoor een kerk bent en God even komt kijken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joop van den Ende en Gert Verhulst komen met musical over Tweede Wereldoorlog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier