Beau gemist? Burensituatie bij Lucky TV: ''Hebben ze je gemarteld?''

Beau gemist? Burensituatie bij Lucky TV: ''Hebben ze je gemarteld?''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Burensituatie bij <em>Lucky TV</em>: ''Hebben ze je gemarteld?'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. ''Hee buur ik zie dat je een alarm hebt,'' begint de ene buurman. Ook deze week heeft LuckyTV weer een hilarische video voor de kijkers van Beau. Overvallen''Mijn vrouw en ik zijn vorige week overvallen,'' reageert de andere buurman. Op de vraag of er geweld is gebruikt geeft hij liever geen antwoord. Dat leidt tot een gesprek dat een stuk minder vriendelijk is. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Burensituatie bij Lucky TV: ''Hebben ze je gemarteld?''

''Hee buur ik zie dat je een alarm hebt,'' begint de ene buurman. Ook deze week heeft LuckyTV weer een hilarische video voor de kijkers van Beau.

Overvallen
''Mijn vrouw en ik zijn vorige week overvallen,'' reageert de andere buurman. Op de vraag of er geweld is gebruikt geeft hij liever geen antwoord. Dat leidt tot een gesprek dat een stuk minder vriendelijk is.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Burensituatie bij Lucky TV: ''Hebben ze je gemarteld?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier