Beau gemist? Jeangu Macrooy zingt songfestivalnummer 'Birth of a New Age'

Beau gemist? Jeangu Macrooy zingt songfestivalnummer 'Birth of a New Age'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jeangu Macrooy zingt songfestivalnummer 'Birth of a New Age' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Het is de laatste keer dat Jeangu Macrooy een optreden doet voordat hij de songfestivalbubbel in gaat. Onder begeleiding van Fuse zingt hij zijn nummer 'Birth Of A New Age'. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Jeangu Macrooy zingt songfestivalnummer 'Birth of a New Age'

Het is de laatste keer dat Jeangu Macrooy een optreden doet voordat hij de songfestivalbubbel in gaat. Onder begeleiding van Fuse zingt hij zijn nummer 'Birth Of A New Age'.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jeangu Macrooy zingt songfestivalnummer 'Birth of a New Age' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier