Zien: Michael van Gerwen nieuwe koploper Premier League Darts na zege op James Wade

Zien: Michael van Gerwen nieuwe koploper Premier League Darts na zege op James Wade

Michael van Gerwen is de nieuwe koploper van de Premier League Darts. Door puntverlies van concurrenten Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh en een grote zege van Van Gerwen op Wade staat de Nederlander bovenaan de ranglijst.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> nieuwe koploper Premier League Darts na zege op <em>James Wade</em> Michael van Gerwen is de nieuwe koploper van de Premier League Darts. Door puntverlies van concurrenten Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh en een grote zege van Van Gerwen op Wade staat de Nederlander bovenaan de ranglijst. Lees verder onder de video. VersnellingDe wedstrijd gaat gelijkop tot 2-2, maar dan mist Wade enkele pijlen op een dubbel. Vervolgens zet Michael van Gerwen de versnelling in en komt hij, mede door mooie finishes van 135 en 104, op een 7-2 voorsprong. Wade mag nog een legje pakken door een mooie 132-finish, maar Van Gerwen maakt het vervolgens af. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - James Wade hierboven. Je kunt het volledige speelschema van de Premier League Darts bekijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen zet grote stap richting play-offs met winst op Jonny Clayton Bekijk deze video » Michael van Gerwen kijkt uit naar wedstrijden met publiek: "Ga stinkende best doen" Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen nieuwe koploper Premier League Darts na zege op James Wade

Versnelling
De wedstrijd gaat gelijkop tot 2-2, maar dan mist Wade enkele pijlen op een dubbel. Vervolgens zet Michael van Gerwen de versnelling in en komt hij, mede door mooie finishes van 135 en 104, op een 7-2 voorsprong. Wade mag nog een legje pakken door een mooie 132-finish, maar Van Gerwen maakt het vervolgens af.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - James Wade hierboven. Je kunt het volledige speelschema van de Premier League Darts bekijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen nieuwe koploper Premier League Darts na zege op James Wade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier