Bijzondere beelden: Dit is waarom mensen en dieren gapen in hun leven

Bijzondere beelden: Dit is waarom mensen en dieren gapen in hun leven

Gedragsbioloog Jorg Massen van de Universiteit Utrecht heeft de afgelopen twee jaar ruim 1200 gapende mensen en dieren bestudeerd. Het lijkt in eerste insitantie niet het meest spannende onderzoek, toch leverde het een aantal opvallende uitkomsten op. Volgens Jorg staat het gapen namelijk in verband met het reguleren van onze lichaamstemperatuur.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder.

<em>Bijzondere beelden</em>: Dit is waarom mensen en dieren <em>gapen</em> in hun leven Gedragsbioloog Jorg Massen van de Universiteit Utrecht heeft de afgelopen twee jaar ruim 1200 gapende mensen en dieren bestudeerd. Het lijkt in eerste insitantie niet het meest spannende onderzoek, toch leverde het een aantal opvallende uitkomsten op. Volgens Jorg staat het gapen namelijk in verband met het reguleren van onze lichaamstemperatuur. Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Unieke beelden: Apen in Amerikaanse dierentuin gevaccineerd tegen corona Bekijk deze video » Zien: Nicolette Kluijver adopteert schattig katje Bekijk deze video »
Entertainment :
Bijzondere beelden: Dit is waarom mensen en dieren gapen in hun leven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Dit is waarom mensen en dieren gapen in hun leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier