Raymond van Barneveld vertelt hoe het gaat: "Ik voelde me raar, zweet brak me uit"

Raymond van Barneveld vertelt hoe het gaat: "Ik voelde me raar, zweet brak me uit"

Raymond van Barneveld werkt hard aan een terugkeer in de darts-arena, maar dat gaat letterlijk met vallen en opstaan. Hij is in korte tijd twee keer onwel geworden op een vloertoernooi en bij RTL 7 Darts vertelt hij hoe het met hem gaat: "Ik voelde me raar, het zweet brak me aan alle kanten uit."

Lees verder onder de video.

<em>Raymond van Barneveld</em> vertelt hoe het gaat: &quot;Ik voelde me raar, zweet brak me uit&quot; Raymond van Barneveld werkt hard aan een terugkeer in de darts-arena, maar dat gaat letterlijk met vallen en opstaan. Hij is in korte tijd twee keer onwel geworden op een vloertoernooi en bij RTL 7 Darts vertelt hij hoe het met hem gaat: "Ik voelde me raar, het zweet brak me aan alle kanten uit." Lees verder onder de video. StressVan Barneveld weet niet waardoor hij onwel werd; hij vertelt de nacht ervoor slecht te hebben geslapen en misschien had hij wel iets verkeerds gegeten. Het kan ook dat de verbouwing van zijn huis, dat het afgelopen jaar instortte, wellicht voor de nodige stress heeft gezorgd bij de dartlegende. Bekijk het gesprek met Raymond van Barneveld hierboven. Bekijk ook Zien: Komt Raymond van Barneveld terug in het darten? (video) Bekijk deze video » Zien: Raymond van Barneveld onthult in interview dat hij comeback maakt Bekijk deze video »
Darts :
Raymond van Barneveld vertelt hoe het gaat: "Ik voelde me raar, zweet brak me uit"

Stress
Van Barneveld weet niet waardoor hij onwel werd; hij vertelt de nacht ervoor slecht te hebben geslapen en misschien had hij wel iets verkeerds gegeten. Het kan ook dat de verbouwing van zijn huis, dat het afgelopen jaar instortte, wellicht voor de nodige stress heeft gezorgd bij de dartlegende.

Bekijk het gesprek met Raymond van Barneveld hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld vertelt hoe het gaat: "Ik voelde me raar, zweet brak me uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier