Video: Indrukwekkend eerbetoon voor overleden teamgenoot Sparta Rotterdam

Video: Indrukwekkend eerbetoon voor overleden teamgenoot Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam versloeg gisteren (7 mei) verassend in eigen huis Vitesse met 3-0. De pas 18-jarige Spartaan Emanuel Emegha scoorde zijn eerste goal in het betaalde voetbal en die droeg hij op aan zijn overleden jeugdvriend en teamgenoot Ousmane Kone.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Indrukwekkend <em>eerbetoon</em> voor <em>overleden</em> teamgenoot Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam versloeg gisteren (7 mei) verassend in eigen huis Vitesse met 3-0. De pas 18-jarige Spartaan Emanuel Emegha scoorde zijn eerste goal in het betaalde voetbal en die droeg hij op aan zijn overleden jeugdvriend en teamgenoot Ousmane Kone. Tekst gaat verder onder de video. Verdronken tijdens teamuitjeEmegha scoorde gisteren in de tachtigste minuut de 3-0, na het scoren pakte hij een shirt met daarop afgebeeld zijn overleden teamgenoot. Ousmane Kone verdronk in 2016 toen hij op teamuitje was met de club. Emegha gaf na afloop van de wedstrijd een prachtig interview voor zijn overleden teamgenoot. Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Eerbetoon aan Bibian Mentel bij afscheid: bekijk indrukwekkende beelden Bekijk deze video » Zien: PSV komt met mooi eerbetoon voor overleden Willy van der Kuijlen Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Indrukwekkend eerbetoon voor overleden teamgenoot Sparta Rotterdam

Verdronken tijdens teamuitje
Emegha scoorde gisteren in de tachtigste minuut de 3-0, na het scoren pakte hij een shirt met daarop afgebeeld zijn overleden teamgenoot. Ousmane Kone verdronk in 2016 toen hij op teamuitje was met de club. Emegha gaf na afloop van de wedstrijd een prachtig interview voor zijn overleden teamgenoot.

Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Indrukwekkend eerbetoon voor overleden teamgenoot Sparta Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier