Max Verstappen over kwalificatie GP Spanje: "Moet op de eerste rij starten"

Max Verstappen over kwalificatie GP Spanje: "Moet op de eerste rij starten"

Max Verstappen blikte gisteren samen met Olav Mol vooruit op de kwalificatie van vandaag. Max kwam in vrije training twee niet verder dan de negende plek en weet dus dat het geen makkelijk weekend gaat worden in Spanje.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> over kwalificatie <em>GP Spanje</em>: &quot;Moet op de eerste rij starten&quot; Max Verstappen blikte gisteren samen met Olav Mol vooruit op de kwalificatie van vandaag. Max kwam in vrije training twee niet verder dan de negende plek en weet dus dat het geen makkelijk weekend gaat worden in Spanje. Tekst gaat verder onder de video. Max voert druk opVerstappen gaat zondag weer voor de winst en omdat het in Spanje niet makkelijk is om in te halen weet Max dat hij goed moet kwalificeren: "Als ik wil willen moet ik zeker op de eerste rij starten." Het belooft in ieder geval weer een spannende kwalificatie te worden. Bekijk het interview tussen Olav Mol en Max Verstappen in aanloop naar de kwalificatie hierboven. De GP van Spanje vindt zondag plaats om 15.00 uur. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP Emilia-Romagna (Italië) 2021 Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting GP Portugal 2021 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen over kwalificatie GP Spanje: "Moet op de eerste rij starten"

Max voert druk op
Verstappen gaat zondag weer voor de winst en omdat het in Spanje niet makkelijk is om in te halen weet Max dat hij goed moet kwalificeren: "Als ik wil willen moet ik zeker op de eerste rij starten." Het belooft in ieder geval weer een spannende kwalificatie te worden.

Bekijk het interview tussen Olav Mol en Max Verstappen in aanloop naar de kwalificatie hierboven. De GP van Spanje vindt zondag plaats om 15.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen over kwalificatie GP Spanje: "Moet op de eerste rij starten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier