Zien: Feyenoord-supporters clashen met politie in aanloop naar Klassieker

Zien: Feyenoord-supporters clashen met politie in aanloop naar Klassieker

Honderden Feyenoord-supporters verzamelden zich zaterdagochtend rondom het trainingscomplex in Rotterdam om hun ploeg te steunen in aanloop naar de Klassieker van zondagmiddag (14:30). Tijdens de mars naar het trainingsveld ontstond er al snel een confrontatie met de politie en ME.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Feyenoord-supporters</em> clashen met <em>politie</em> in aanloop naar <em>Klassieker</em> Honderden Feyenoord-supporters verzamelden zich zaterdagochtend rondom het trainingscomplex in Rotterdam om hun ploeg te steunen in aanloop naar de Klassieker van zondagmiddag (14:30). Tijdens de mars naar het trainingsveld ontstond er al snel een confrontatie met de politie en ME. Tekst gaat verder onder de video. ConfrontatieOp de beelden is te zien dat de supporters fakkels en zwaar vuurwerk bij zich hadden. De aanhangers daagden de politie en ME uit, bussen werden aangevallen en verschillende voorwerpen werden naar de agenten gegooid. Volgens verschillende berichtgevingen zijn er zeker vijf supporters gearresteerd door de politie. Bekijk de beelden van Voetbal Ultras hierboven. Bekijk ook Wéér explosie bij Feyenoord-café: "Ajacieden niet tegen mij praten!" Bekijk deze video » Veronica Inside: René van der Gijp over Feyenoord: ''Kansloos tegen Ajax'' Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Feyenoord-supporters clashen met politie in aanloop naar Klassieker

Confrontatie
Op de beelden is te zien dat de supporters fakkels en zwaar vuurwerk bij zich hadden. De aanhangers daagden de politie en ME uit, bussen werden aangevallen en verschillende voorwerpen werden naar de agenten gegooid. Volgens verschillende berichtgevingen zijn er zeker vijf supporters gearresteerd door de politie.

Bekijk de beelden van Voetbal Ultras hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Feyenoord-supporters clashen met politie in aanloop naar Klassieker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier