Video: Bekende Roemeense beer doodgeschoten door prins uit Liechtenstein

Video: Bekende Roemeense beer doodgeschoten door prins uit Liechtenstein

Veel inwoners van Roemenië zijn boos op prins Emanuel uit Liechtenstein. Hij zou de grootste beer van Roemenië, Arthur, expres dood hebben geschoten en meegenomen als jachttrofee. De prins beweert een vergunning te hebben om te mogen schieten, maar had volgens dierenrechtenorganisaties alleen een vergunning om een kleinere beer te schieten.

Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal.

Video: Bekende Roemeense beer <em>doodgeschoten</em> door prins uit <em>Liechtenstein</em> Veel inwoners van Roemenië zijn boos op prins Emanuel uit Liechtenstein. Hij zou de grootste beer van Roemenië, Arthur, expres dood hebben geschoten en meegenomen als jachttrofee. De prins beweert een vergunning te hebben om te mogen schieten, maar had volgens dierenrechtenorganisaties alleen een vergunning om een kleinere beer te schieten. Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Video: verzorger gedood door beer in Shanghai, omstanders reageren geschokt Bekijk deze video » Bekijk bizarre beelden van wilde beer die groepje skiërs achtervolgt Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Bekende Roemeense beer doodgeschoten door prins uit Liechtenstein


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekende Roemeense beer doodgeschoten door prins uit Liechtenstein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier