Finale Lego Masters: Finalisten zijn klaar voor heftige laatste aflevering

Finale Lego Masters: Finalisten zijn klaar voor heftige laatste aflevering

Vanavond is na 144 uur bloed, zweet en tranen dan eindelijk tijd voor de grote finale van Lego Masters op RTL 4. De finalisten lieten eerder aan RTL Boulevard al weten dat het een heftige strijd gaat worden tijdens de laatste aflevering van dit seizoen.

Bekijk de beelden van Lego Masters hieronder.

Finale <em>Lego Masters</em>: Finalisten zijn klaar voor <em>heftige</em> laatste aflevering Vanavond is na 144 uur bloed, zweet en tranen dan eindelijk tijd voor de grote finale van Lego Masters op RTL 4. De finalisten lieten eerder aan RTL Boulevard al weten dat het een heftige strijd gaat worden tijdens de laatste aflevering van dit seizoen. Bekijk de beelden van Lego Masters hieronder. De finale van LEGO Masters is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

De finale van LEGO Masters is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Lego Masters: Finalisten zijn klaar voor heftige laatste aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier