Samenvatting vrije training 3 GP van Spanje: Max Verstappen razendsnel

Samenvatting vrije training 3 GP van Spanje: Max Verstappen razendsnel

Vrijdag werden de eerste- en tweede vrije training verreden op het circuit van Barcelona en daar bleken Mercedes en Red Bull opnieuw aan elkaar gewaagd. Zaterdagochtend was het tijd voor de derde vrije training en in die training zette Max Verstappen met een 1:17.835 de snelste tijd neer.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> GP van Spanje: Max Verstappen razendsnel Vrijdag werden de eerste- en tweede vrije training verreden op het circuit van Barcelona en daar bleken Mercedes en Red Bull opnieuw aan elkaar gewaagd. Zaterdagochtend was het tijd voor de derde vrije training en in die training zette Max Verstappen met een 1:17.835 de snelste tijd neer. Lees verder onder de video. Max tankt vertrouwenMax Verstappen heeft zelfvertrouwen getankt tijdens de derde vrije training op het circuit van Barcelona. De Nederlander reed slecht een paar rondjes op de rode band en wist meteen de snelste tijd te noteren, Lewis Hamilton werd tweede en Charles Leclerc noteerde de derde tijd. Bekijk de samenvatting van vrije training 3 voor de GP van Spanje hierboven. De GP van Spanje vindt zondag plaats om 15.00 uur. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede Bekijk deze video » Hilarische beelden: Olav Mol vraagt tijdens uitzending aan collega of hij koffie wil Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 GP van Spanje: Max Verstappen razendsnel

Max tankt vertrouwen
Max Verstappen heeft zelfvertrouwen getankt tijdens de derde vrije training op het circuit van Barcelona. De Nederlander reed slecht een paar rondjes op de rode band en wist meteen de snelste tijd te noteren, Lewis Hamilton werd tweede en Charles Leclerc noteerde de derde tijd.

Bekijk de samenvatting van vrije training 3 voor de GP van Spanje hierboven. De GP van Spanje vindt zondag plaats om 15.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 GP van Spanje: Max Verstappen razendsnel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier