Radio 10 Songfestivalquiz: Getty Kaspers blij dat ze Ding-A-Dong niet in het Nederlands zong

Radio 10 Songfestivalquiz: Getty Kaspers blij dat ze Ding-A-Dong niet in het Nederlands zong

Er was een tijd dat je het Songfestival-nummer in je eigen taal moest zingen. Dat veranderde in het jaar dat Ding-A-Dong voorbijkwam. Getty Kaspers is ook maar blij dat ze het nummer destijds in het engels zong want als je de tekst zou vertalen naar het Nederlands, wist je niet wat je hoorde: "Dat kan toch helemaal niet! Ik ben zo blij dat ik dat toen niet wist."

Bekijk de video van de Radio 10 Songfestivalquiz hieronder.

<em>Radio 10 Songfestivalquiz</em>: Getty Kaspers blij dat ze <em>Ding-A-Dong</em> niet in het Nederlands zong Er was een tijd dat je het Songfestival-nummer in je eigen taal moest zingen. Dat veranderde in het jaar dat Ding-A-Dong voorbijkwam. Getty Kaspers is ook maar blij dat ze het nummer destijds in het engels zong want als je de tekst zou vertalen naar het Nederlands, wist je niet wat je hoorde: "Dat kan toch helemaal niet! Ik ben zo blij dat ik dat toen niet wist." Bekijk de video van de Radio 10 Songfestivalquiz hieronder. De Radio 10 Songfestivalquiz is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de Radio 10 Songfestivalquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Radio 10 Songfestivalquiz: Viktor Brand vond Finse act Lordi ‘monsterlijk’ Bekijk deze video » Radio 10 Songfestivalquiz: Martien Meiland en Viktor Brand slopen bordspel Bekijk deze video » Martien Meiland in Radio 10 Songfestivalquiz: "Maakte altijd taarten met hoofd Gerard Joling" Bekijk deze video »

De Radio 10 Songfestivalquiz is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de Radio 10 Songfestivalquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Radio 10 Songfestivalquiz: Getty Kaspers blij dat ze Ding-A-Dong niet in het Nederlands zong of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier