Bekijk de beelden: eerste repetitie Noord-Macedonië Vasil met Here I Stand

Bekijk de beelden: eerste repetitie Noord-Macedonië Vasil met Here I Stand

Het duurt nog even voordat het Songfestival losbarst in Rotterdam. Verschillende landen komen zich hier vertegenwoordigen met hun eigen nummer. Voor Noord-Macedonië is dat Vasil met het nummer Here I Stand. Inmiddels zijn de repetities begonnen en dit was de eerste van Vasil op Hollandse bodem.

Bekijk de video van het Songfestival hieronder.

Bekijk de beelden: eerste repetitie <em>Noord-Macedonië</em> Vasil met <em>Here I Stand</em> Het duurt nog even voordat het Songfestival losbarst in Rotterdam. Verschillende landen komen zich hier vertegenwoordigen met hun eigen nummer. Voor Noord-Macedonië is dat Vasil met het nummer Here I Stand. Inmiddels zijn de repetities begonnen en dit was de eerste van Vasil op Hollandse bodem. Bekijk de video van het Songfestival hieronder. Bekijk ook Video: Ana Soklič uit Slovenië over haar Songfestival-nummer Amen Bekijk deze video » Songfestival 2021: Jeangu Macrooy stelt zich voor aan Europese publiek Bekijk deze video » Video: akoestische versie van Songfestivalnummer Birth Of A New Age Jeangu Macrooy Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk de beelden: eerste repetitie Noord-Macedonië Vasil met Here I Stand


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: eerste repetitie Noord-Macedonië Vasil met Here I Stand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier