De Beste Liedjes van het Songfestival: big band-versie van Euphoria door Anita Meyer

De Beste Liedjes van het Songfestival: big band-versie van Euphoria door Anita Meyer

Euphoria was ooit een winnend nummer tijdens het Eurovisie Songfestival in 2012 door Loreen. Nu is het echter de beurt aan Anita Meyer om het nummer te vertolken, nét iets anders dan Loreen destijds deed.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em>: big band-versie van <em>Euphoria</em> door Anita Meyer Euphoria was ooit een winnend nummer tijdens het Eurovisie Songfestival in 2012 door Loreen. Nu is het echter de beurt aan Anita Meyer om het nummer te vertolken, nét iets anders dan Loreen destijds deed. Big bandAnita pakt het groots aan met een big band-versie van het nummer en laat de gasten tijdens de show meeswingen met deze speciale vertolking van Euphoria. Het nieuwe programma De Beste Liedjes van het Songfestival is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Pommelien Thijs zingt J'aime la vie Bekijk deze video » Video: Ruth Jacott zingt Eres Tu bij De Beste Liedjes van het Songfestival Bekijk deze video » Video: Jeroen van der Boom zingt Ne partez pas sans moi van Celine Dion in het Nederlands Bekijk deze video »

Big band
Anita pakt het groots aan met een big band-versie van het nummer en laat de gasten tijdens de show meeswingen met deze speciale vertolking van Euphoria.

Het nieuwe programma De Beste Liedjes van het Songfestival is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival: big band-versie van Euphoria door Anita Meyer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier