Zien: wereldsterren kopen motor van deze Nederlander

Zien: wereldsterren kopen motor van deze Nederlander

Arjan van den Boom maakt exclusieve motoren in zijn garage en verkoopt deze aan wereldsterren. Waar hij vroeger nog in een garage knipperlichtjes aan het vervangen was, is het werken voor wereldsterren nu zijn baan. Denk hierbij aan Bryan Adams of Ryan Reynolds.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Zien: <em>wereldsterren</em> kopen motor van deze <em>Nederlander</em> Arjan van den Boom maakt exclusieve motoren in zijn garage en verkoopt deze aan wereldsterren. Waar hij vroeger nog in een garage knipperlichtjes aan het vervangen was, is het werken voor wereldsterren nu zijn baan. Denk hierbij aan Bryan Adams of Ryan Reynolds. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Opsporing Verzocht: Geschoten door twee mannen op BMW-motoren in Sittard Bekijk deze video » Wie het laatst lacht gemist? Oma Rietje kan niet van de motoren afblijven Bekijk deze video » Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: wereldsterren kopen motor van deze Nederlander


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: wereldsterren kopen motor van deze Nederlander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier