Video: schrijfster Lale Gül in gesprek met producenten om verfilming boek

Video: schrijfster Lale Gül in gesprek met producenten om verfilming boek

Schrijfster Lale Gül is in gesprek met verschillende producenten om een film of serie over haar boek 'Ik ga leven'. "Er zijn iets van twintig filmproducenten die een aanvraag hebben gedaan voor de verfilmingsrechten van mijn boek. Daarvan heb ik vijf partijen geselecteerd die ik zie zitten. Daarmee ben ik in gesprek", aldus de schrijfster.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: schrijfster <em>Lale Gül</em> in gesprek met producenten om <em>verfilming</em> boek Schrijfster Lale Gül is in gesprek met verschillende producenten om een film of serie over haar boek 'Ik ga leven'. "Er zijn iets van twintig filmproducenten die een aanvraag hebben gedaan voor de verfilmingsrechten van mijn boek. Daarvan heb ik vijf partijen geselecteerd die ik zie zitten. Daarmee ben ik in gesprek", aldus de schrijfster. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: verfilming dagboek Anne Frank krijgt een vervolg Bekijk deze video » Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 Bekijk deze video » Zien: nieuwe trailer West Side Story van regisseur Steven Spielberg Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: schrijfster Lale Gül in gesprek met producenten om verfilming boek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: schrijfster Lale Gül in gesprek met producenten om verfilming boek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier