Video: oproep vrijgeven vaccinpatenten wordt bespreekbaar volgens EU

Video: oproep vrijgeven vaccinpatenten wordt bespreekbaar volgens EU

De EU is klaar om het opschuiven van patenten op coronavaccins te bespreken, reageert de Europese Commissie. Eerder was dit nog niet bespreekbaar, maar het is ook in ons eigen belang en voor de wereldwijde crisis op het moment. Dat geldt voor alles wat de crisis op een effectieve en pragmatische manier kan bestrijden aldus de voorzitter van de commissie Ursula von der Leyen.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: oproep vrijgeven <em>vaccinpatenten</em> wordt bespreekbaar volgens <em>EU</em> De EU is klaar om het opschuiven van patenten op coronavaccins te bespreken, reageert de Europese Commissie. Eerder was dit nog niet bespreekbaar, maar het is ook in ons eigen belang en voor de wereldwijde crisis op het moment. Dat geldt voor alles wat de crisis op een effectieve en pragmatische manier kan bestrijden aldus de voorzitter van de commissie Ursula von der Leyen. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Bekijk persconferentie LIVE: EMA keurt coronavaccin AstraZeneca goed voor Europa Bekijk deze video » Terugkijken: Persconferentie over bijwerkingen AstraZeneca-vaccin Bekijk deze video » Zien: De Europese Unie en het Verenigd Koningrijk voeren oorlog om vaccins Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: oproep vrijgeven vaccinpatenten wordt bespreekbaar volgens EU


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: oproep vrijgeven vaccinpatenten wordt bespreekbaar volgens EU of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier