Behind the scenes: Selena: The Series en het nummer Techno Cumbia

Behind the scenes: Selena: The Series en het nummer Techno Cumbia

Wil je eerst zien of de serie Selena: The Series iets voor jou is? Bekijk dan nu de serierecensie.

In de serie Selena: The Series zien we hoe Christian Serratos Techno Cumbia zingt, een nummer met invloeden van latin en rap. Hoe makkelijk het lijkt in de serie, hoe moeilijk is het tijdens het repeteren. Gabriel Chavarria lijkt het daarom niet helemaal onder de knie te krijgen, dat zorgt in ieder geval wel voor een hoop gelach!

Bekijk de behind the scenes video van de serie hieronder.

Behind the scenes: <em>Selena: The Series</em> en het nummer <em>Techno Cumbia</em> Wil je eerst zien of de serie Selena: The Series iets voor jou is? Bekijk dan nu de serierecensie. In de serie Selena: The Series zien we hoe Christian Serratos Techno Cumbia zingt, een nummer met invloeden van latin en rap. Hoe makkelijk het lijkt in de serie, hoe moeilijk is het tijdens het repeteren. Gabriel Chavarria lijkt het daarom niet helemaal onder de knie te krijgen, dat zorgt in ieder geval wel voor een hoop gelach! Bekijk de behind the scenes video van de serie hieronder. Bekijk ook Luis Miguel seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer High School Musical: The Musical: De Serie seizoen 2 Bekijk deze video » Bekijk trailer Selena, The Series Part 2: vanaf 4 mei te zien op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Behind the scenes: Selena: The Series en het nummer Techno Cumbia


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Behind the scenes: Selena: The Series en het nummer Techno Cumbia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier