Zien: Belgische terrassen openden vandaag en dat ging zo

Zien: Belgische terrassen openden vandaag en dat ging zo

Bij onze zuiderburen zijn de terrassen ook weer geopend, daarnaast hebben ook zij afscheid genomen van de avondklok. "Een gevoel van vrijheid is terug", aldus één van de gelukkige terrasbezoekers. Daarnaast zien ze veel 'pintjes' voorbijkomen als symbool voor de opening van de Belgische terrassen.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: <em>Belgische terrassen</em> openden vandaag en dat ging zo Bij onze zuiderburen zijn de terrassen ook weer geopend, daarnaast hebben ook zij afscheid genomen van de avondklok. "Een gevoel van vrijheid is terug", aldus één van de gelukkige terrasbezoekers. Daarnaast zien ze veel 'pintjes' voorbijkomen als symbool voor de opening van de Belgische terrassen. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE: terrassen zijn weer open Bekijk deze video » Video: Kroegtijger Gerrie Vermeulen bezocht 136 terrassen in korte tijd Bekijk deze video » Koninklijke Horeca Nederland Martin Hüning: "Mensen houden zich goed aan de regels" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Belgische terrassen openden vandaag en dat ging zo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier