De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan zingt 'Hold Me Now'

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan zingt 'Hold Me Now'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Johnny Logan zingt zijn lied 'Hold Me Now'. Hiermee won de Ierse zanger in 1987 het Songfestival, zeven jaar nadat hij had gewonnen met 'What's another year'.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? Johnny Logan zingt 'Hold Me Now' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Johnny Logan zingt zijn lied 'Hold Me Now'. Hiermee won de Ierse zanger in 1987 het Songfestival, zeven jaar nadat hij had gewonnen met 'What's another year'. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Johnny Logan zingt 'Hold Me Now' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier