De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Anita Meyer met 'Euphoria'

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Anita Meyer met 'Euphoria'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Anita Meyer zingt het lied 'Euphoria', het nummer waarmee de Zweedse Loreen in 2021 won. Het lied kreeg achttien maal Douze Points en is daarmee het meest gewaardeerde songfestivalnummer ooit.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? Anita Meyer met 'Euphoria' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Anita Meyer zingt het lied 'Euphoria', het nummer waarmee de Zweedse Loreen in 2021 won. Het lied kreeg achttien maal Douze Points en is daarmee het meest gewaardeerde songfestivalnummer ooit. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Anita Meyer met 'Euphoria' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier