De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Samantha Steenwijk met 'Ik Wil Alles Met Je Delen'

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Samantha Steenwijk met 'Ik Wil Alles Met Je Delen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Samantha Steenwijk zingt het lied 'Ik Wil Alles Met Je Delen', het nummer dat Maywood in 1990 zong voor Nederland. De zusjes belandde toen op de 15e plaats.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? Samantha Steenwijk met 'Ik Wil Alles Met Je Delen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Samantha Steenwijk zingt het lied 'Ik Wil Alles Met Je Delen', het nummer dat Maywood in 1990 zong voor Nederland. De zusjes belandde toen op de 15e plaats. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Samantha Steenwijk met 'Ik Wil Alles Met Je Delen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier