Beste Zangers Songfestival gemist? Buddy Vedder met 'Wijs me de weg'

Beste Zangers Songfestival gemist? Buddy Vedder met 'Wijs me de weg'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers Songfestival. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers Songfestival terugkijken op Gids.tv.

<em>Beste Zangers Songfestival</em> gemist? <em>Buddy Vedder</em> met 'Wijs me de weg' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers Songfestival. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers Songfestival terugkijken op Gids.tv. Buddy Vedder zingt voor het Beste Zangers Songfestival een nummer dat Humphrey Campbell in 1992 voor Nederland zong: 'Wijs me de weg'. Bekijk zijn optreden hierboven. Bekijk het fragment uit de Songfestival-special van Beste Zangers hierboven. Je kunt alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Beste Zangers Songfestival gemist? Buddy Vedder met 'Wijs me de weg'

Buddy Vedder zingt voor het Beste Zangers Songfestival een nummer dat Humphrey Campbell in 1992 voor Nederland zong: 'Wijs me de weg'. Bekijk zijn optreden hierboven.

Bekijk het fragment uit de Songfestival-special van Beste Zangers hierboven. Je kunt alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers Songfestival gemist? Buddy Vedder met 'Wijs me de weg' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier