Mari staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mari staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mari staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hoe ziet onze samenleving eruit door de ogen van mensen met een handicap? In het vierdelige programma Mari Staat Op gaat Mari Sanders op zoek naar antwoorden op vragen die hem dagelijks bezighouden. De komende zondagen om 20:25 uur op NPO 2. AcceptatieHij neemt de kijker mee in zijn persoonlijke zoektocht naar acceptatie in de wereld van de 'normale' mensen. In hoeverre wordt zijn identiteit bepaald door zijn handicap? En welke invloed heeft dit op zijn eigenwaarde, relaties, liefde en seksualiteit? LopenMari onderzoekt op hij ooit nog zou kunnen lopen. Daarvoor duikt hij in de wereld van de medische wetenschap en ontdekt hij de mogelijkheden op het gebied van alternatieve geneeswijze. WonderLukt het Mari om op te staan uit zijn rolstoel? Of is daar een wonder voor nodig? Uit Het Leven Gegrepen: Moeders hart breekt door pesterijen zoontje Bekijk deze video » Beau gemist? Sanne Schaik heeft dwarslaesie en wil de ruimte in als astronaut Bekijk deze video » Bekijk beelden eerste alpaca met rolstoel: "Problemen aan achterpoten" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Hoe ziet onze samenleving eruit door de ogen van mensen met een handicap? In het vierdelige programma Mari Staat Op gaat Mari Sanders op zoek naar antwoorden op vragen die hem dagelijks bezighouden. De komende zondagen om 20:25 uur op NPO 2.

Acceptatie
Hij neemt de kijker mee in zijn persoonlijke zoektocht naar acceptatie in de wereld van de 'normale' mensen. In hoeverre wordt zijn identiteit bepaald door zijn handicap? En welke invloed heeft dit op zijn eigenwaarde, relaties, liefde en seksualiteit?

Lopen
Mari onderzoekt op hij ooit nog zou kunnen lopen. Daarvoor duikt hij in de wereld van de medische wetenschap en ontdekt hij de mogelijkheden op het gebied van alternatieve geneeswijze.

Wonder
Lukt het Mari om op te staan uit zijn rolstoel? Of is daar een wonder voor nodig?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mari staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier