Eerste aflevering Thuisfront gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Thuisfront gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Thuisfront gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe dramaserie Thuisfront elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO 3. UruzganIn de vierdelige miniserie gaat over een groep militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Uruzgan, Afghanistan, en is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Oude wondenEen tragische gebeurtenis brengt een groep veteranen voor het eerst sinds hun missie in Uruzgan weer samen, maar de bijeenkomst legt oude wonden bloot. Ze worden nog altijd achtervolgd door een voorval tijdens hun missie. Ultieme daadTerwijl de oorlog nog in hun hoofd woedt, strijden ze voor erkenning aan het thuisfront. Enkelen van hen zijn bereid een ultieme daad te stellen. Anderen proberen escalatie te voorkomen. Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) Bekijk deze video »
Uitzending :
Eerste aflevering Thuisfront gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de nieuwe dramaserie Thuisfront elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO 3.

Uruzgan
In de vierdelige miniserie gaat over een groep militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Uruzgan, Afghanistan, en is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Oude wonden
Een tragische gebeurtenis brengt een groep veteranen voor het eerst sinds hun missie in Uruzgan weer samen, maar de bijeenkomst legt oude wonden bloot. Ze worden nog altijd achtervolgd door een voorval tijdens hun missie.

Ultieme daad
Terwijl de oorlog nog in hun hoofd woedt, strijden ze voor erkenning aan het thuisfront. Enkelen van hen zijn bereid een ultieme daad te stellen. Anderen proberen escalatie te voorkomen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Thuisfront gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier