Trailer: Actiefilm Skyscraper zondag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm Skyscraper zondag te zien bij Veronica

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Legendary’s Skyscraper. Will Sawyer is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Bekijk de trailer van Skyscraper hieronder.

Lees verder onder de video.

Trailer: Actiefilm <em>Skyscraper</em> zondag te zien bij Veronica Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Legendary’s Skyscraper. Will Sawyer is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Bekijk de trailer van Skyscraper hieronder. Lees verder onder de video. Brandende wolkenkrabberWill wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt. Bekijk de trailer van Skyscraper hierboven. Skyscraper is zondag 9 mei om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Skyscraper streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk zenuwslopende trailer van Stranger Things 4 Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Tijd is Geld over horlogehandel: nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Actiefilm Skyscraper zondag te zien bij Veronica

Brandende wolkenkrabber
Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt. Bekijk de trailer van Skyscraper hierboven.

Skyscraper is zondag 9 mei om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Skyscraper streamen via ondermeer Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Skyscraper zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV