Zien: Politie rijdt man aan bij coronaprotest in Barneveld

Zien: Politie rijdt man aan bij coronaprotest in Barneveld

Een ME-busje reed zaterdag 8 mei een man aan op een zebrapad tijdens een coronaprotest in Barneveld. De beelden doken al snel na het incident op op social media. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Politie rijdt man aan bij <em>coronaprotest</em> in <em>Barneveld</em> Een ME-busje reed zaterdag 8 mei een man aan op een zebrapad tijdens een coronaprotest in Barneveld. De beelden doken al snel na het incident op op social media. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. Achteruit geduwdOp de beelden is te zien dat er veel mensen op en langs de straat staan. Een man van middelbare leeftijd staat op het zebrapad als er een politiebusje aan komt rijden. De agent trapt nog wel op de rem, maar te laat: de man wordt aangereden en achteruit geduwd. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Ik Geloof in Mij: heftige discussies tussen de publiekslievelingen tijdens vergadering Bekijk deze video » Raymond van Barneveld vertelt hoe het gaat: "Ik voelde me raar, zweet brak me uit" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Politie rijdt man aan bij coronaprotest in Barneveld

Achteruit geduwd
Op de beelden is te zien dat er veel mensen op en langs de straat staan. Een man van middelbare leeftijd staat op het zebrapad als er een politiebusje aan komt rijden. De agent trapt nog wel op de rem, maar te laat: de man wordt aangereden en achteruit geduwd. Bekijk de beelden hieronder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie rijdt man aan bij coronaprotest in Barneveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier