Sportvereniging judoot in een parkeergarage: "De enige manier" (video)

Sportvereniging judoot in een parkeergarage: "De enige manier" (video)

Restaurants zijn open, de winkels mogen klanten ontvangen, maar de sportscholen en -verenigingen niet. Zij hopen dat ze snel weer helemaal open mogen. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video over de onhandigheden van buiten sporten zonder alle attributen.

Lees verder onder de video.

<em>Sportvereniging</em> judoot in een parkeergarage: &quot;De enige manier&quot; (video) Restaurants zijn open, de winkels mogen klanten ontvangen, maar de sportscholen en -verenigingen niet. Zij hopen dat ze snel weer helemaal open mogen. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video over de onhandigheden van buiten sporten zonder alle attributen. Lees verder onder de video. ParkeergarageDe clubs zeggen dat veel minder mensen zich aanmelden dit jaar. Ook stoppen veel mensen met sporten bij een club. En dat is niet fijn voor hen. In de video hierboven zie je dat de clubs alle mogelijke alternatieven zoeken om de cludleden blij te houden. Zo judoot een sportclub in een parkeergarage. Bekijk ook Máxima in Jeugdjournaal: ‘Niet kunnen sporten was uitdaging voor de prinsessen’ Bekijk deze video » Annick Boer bij Beau: "Ik volgde George Clooney de sauna in" Bekijk deze video »
Nieuws :
Sportvereniging judoot in een parkeergarage: "De enige manier" (video)

Parkeergarage
De clubs zeggen dat veel minder mensen zich aanmelden dit jaar. Ook stoppen veel mensen met sporten bij een club. En dat is niet fijn voor hen. In de video hierboven zie je dat de clubs alle mogelijke alternatieven zoeken om de cludleden blij te houden. Zo judoot een sportclub in een parkeergarage.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sportvereniging judoot in een parkeergarage: "De enige manier" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier