Bekijk beelden evacuatie wijk Punter in Lelystad: "Vreemde' lucht"

Bekijk beelden evacuatie wijk Punter in Lelystad: "Vreemde' lucht"

Ongeveer 500 bewoners uit de wijk Punter in Lelystad moesten zaterdagavond hun woningen verlaten omdat er een vreemde geur te ruiken was. Nu blijkt dat er een brandgevaarlijke 'benzine-achtige stof' in het riool zit. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden evacuatie wijk <em>Punter</em> in <em>Lelystad</em>: &quot;Vreemde' lucht&quot; Ongeveer 500 bewoners uit de wijk Punter in Lelystad moesten zaterdagavond hun woningen verlaten omdat er een vreemde geur te ruiken was. Nu blijkt dat er een brandgevaarlijke 'benzine-achtige stof' in het riool zit. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. Terug naar huisEen deel van de geëvacueerde bewoners uit de wijk Punter in Lelystad mag terug naar huis. Om hoeveel mensen het precies gaat, kan de gemeente nog niet zeggen. Bekijk hierboven de beelden van de evacuatie in Lelystad. Bekijk ook Video: 12-jarige Iris ontdekt brand in Zwolle en voorkomt evacuatie Bekijk deze video » Nieuwe beelden bewakingscamera bestorming Capitool: Mike Pence geëvacueerd Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk beelden evacuatie wijk Punter in Lelystad: "Vreemde' lucht"

Terug naar huis
Een deel van de geëvacueerde bewoners uit de wijk Punter in Lelystad mag terug naar huis. Om hoeveel mensen het precies gaat, kan de gemeente nog niet zeggen. Bekijk hierboven de beelden van de evacuatie in Lelystad.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden evacuatie wijk Punter in Lelystad: "Vreemde' lucht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier