Trailer: Sciencefiction Atomica zondag te zien bij SBS9

Trailer: Sciencefiction Atomica zondag te zien bij SBS9

In de Sciencefiction film Atomica wordt Abby naar een afgelegen kerncentrale gestuurd, om hem weer aan de praat te krijgen. De twee werknemers die ze daar ontmoet, vertonen verontrustend gedrag. Beiden vertellen ze andere verhalen en Abby weet al gauw niet meer wie de waarheid spreekt en wie te vertrouwen is.

Bekijk de trailer van Atomica (2017) hieronder. Atomica is vanavond, zondag 9 mei, om 22:35 uur te zien bij SBS9.

Trailer: Sciencefiction <em>Atomica</em> zondag te zien bij SBS9 In de Sciencefiction film Atomica wordt Abby naar een afgelegen kerncentrale gestuurd, om hem weer aan de praat te krijgen. De twee werknemers die ze daar ontmoet, vertonen verontrustend gedrag. Beiden vertellen ze andere verhalen en Abby weet al gauw niet meer wie de waarheid spreekt en wie te vertrouwen is. Bekijk de trailer van Atomica (2017) hieronder. Atomica is vanavond, zondag 9 mei, om 22:35 uur te zien bij SBS9. Bekijk ook Bekijk trailer The Brokenwood Mysteries seizoen 3 (vanaf 7 mei op België Eén) Bekijk deze video » Bekijk zenuwslopende trailer van Stranger Things 4 Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Sciencefiction Atomica zondag te zien bij SBS9


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Sciencefiction Atomica zondag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier