Video: De slechtste Je Moeder-grappen (De 538 Ochtendshow)

Video: De slechtste Je Moeder-grappen (De 538 Ochtendshow)

De 538-luisteraars delen zaterdag met de heren van De 538 Ochtendshow hun slechtste Je Moeder-grappen. Klaas van der Eerden en Wietze de Jager kunnen hun lach niet inhouden door de grapjes over de moeders maar wensen hun luisteraars ook een "fijne moederdag". Klaas sluit af met zijn Je Moeder-grap. Bekijk de 538-beelden hieronder.

Video: De slechtste <em>Je Moeder</em>-grappen (De 538 Ochtendshow) De 538-luisteraars delen zaterdag met de heren van De 538 Ochtendshow hun slechtste Je Moeder-grappen. Klaas van der Eerden en Wietze de Jager kunnen hun lach niet inhouden door de grapjes over de moeders maar wensen hun luisteraars ook een "fijne moederdag". Klaas sluit af met zijn Je Moeder-grap. Bekijk de 538-beelden hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Gaat dochter Harry en Meghan Markle Diana heten? Bekijk deze video » Patty Brard emotioneel over moeder en dochter: ''Sinds een jaar weer contact'' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: De slechtste Je Moeder-grappen (De 538 Ochtendshow) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier