Trailer: Moederdagfilm Mother's Day zondag te zien bij RTL 8

Trailer: Moederdagfilm Mother's Day zondag te zien bij RTL 8

Garry Marshall, regisseur van blockbusters als Valentine's Day en New Year's Eve, zet in deze romantische komedie het fenomeen Moederdag in het filmische zonnetje. Zonder twijfel met behulp van de leukste cast die Hollywood te bieden heeft staat de film garant voor een heerlijke avond. Bekijk de trailer van Mother's Day hieronder.

Lees verder onder de video.

Trailer: Moederdagfilm <em>Mother's Day</em> zondag te zien bij <em>RTL 8</em> Garry Marshall, regisseur van blockbusters als Valentine's Day en New Year's Eve, zet in deze romantische komedie het fenomeen Moederdag in het filmische zonnetje. Zonder twijfel met behulp van de leukste cast die Hollywood te bieden heeft staat de film garant voor een heerlijke avond. Bekijk de trailer van Mother's Day hieronder. Lees verder onder de video. Alleenstaande moederDe alleenstaande moeder Sandy (Jennifer Aniston) is gelukkig gescheiden. Tot ze hoort dat haar ex-man een nieuwe vrouw heeft. De succesvolle zakenvrouw Miranda (Julia Roberts) heeft door haar carrière nooit de tijd gehad een gezin te stichten. Hun verhalen, en die van een aantal andere vrouwen, komen samen in de week voor Moederdag. Bekijk de trailer van Mother's Day hierboven. Mother's Day is zondag 9 mei om 20:00 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Mother's Day streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Video: De slechtste Je Moeder-grappen (De 538 Ochtendshow) Bekijk deze video » Video: Nicolette Kluijver krijgt "teefjes" & wenst iedereen een fijne moederdag Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Moederdagfilm Mother's Day zondag te zien bij RTL 8

Alleenstaande moeder
De alleenstaande moeder Sandy (Jennifer Aniston) is gelukkig gescheiden. Tot ze hoort dat haar ex-man een nieuwe vrouw heeft. De succesvolle zakenvrouw Miranda (Julia Roberts) heeft door haar carrière nooit de tijd gehad een gezin te stichten. Hun verhalen, en die van een aantal andere vrouwen, komen samen in de week voor Moederdag. Bekijk de trailer van Mother's Day hierboven.

Mother's Day is zondag 9 mei om 20:00 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Mother's Day streamen via ondermeer Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Moederdagfilm Mother's Day zondag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV