Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger voert paarden hooi

Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger voert paarden hooi

Danny Froger en Ann Dmonique Wilten hebben samen een dochtertje genaamd Fallon Froger. Ann Dominique deelt dit weekend schattige beelden op Instagram waarop ze een paard voert. De trotse mama deelt op Moederdag ook een foto van haar met Fallon en schrijft: "Fijne Moederdag! Mijn allergrootste en mooiste cadeau is moeder te mogen zijn van Fallon."

__Bekijk de mooie foto van moeder en dochter en de video bij de paardenstal hieronder.

Schattige beelden: Dochtertje <em>Danny Froger</em> voert paarden hooi Danny Froger en Ann Dmonique Wilten hebben samen een dochtertje genaamd Fallon Froger. Ann Dominique deelt dit weekend schattige beelden op Instagram waarop ze een paard voert. De trotse mama deelt op Moederdag ook een foto van haar met Fallon en schrijft: "Fijne Moederdag! Mijn allergrootste en mooiste cadeau is moeder te mogen zijn van Fallon." __Bekijk de mooie foto van moeder en dochter en de video bij de paardenstal hieronder. View this post on Instagram A post shared by ANN DOMINIQUE WILTEN (@anndominique) Bekijk ook Danny Froger over nieuwe baan: "Ik ben verantwoordelijk voor de online content" (Koffietijd) Bekijk deze video » Zien: De hond van Danny Froger snapt er niks van Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger voert paarden hooi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier