Joris Linssen in Deze quiz is voor jou: “Ging een beetje wegspacen”

Joris Linssen in Deze quiz is voor jou: “Ging een beetje wegspacen

Deze week spelen de duo's Samantha Steenwijk & Joris Linssen en Stella Bergsma & Carolien Borgers in Deze quiz is voor jou om zoveel mogelijk geld te verdienen voor een belevingstuin. Presentator en zanger Joris Linssen heeft alleen moeite om zijn concentratie er bij te houden: "Merk dat ik een beetje ging wegspacen."

Deze Quiz Is Voor Jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Joris Linssen in <em>Deze quiz is voor jou</em>: “Ging een beetje <em>wegspacen</em>” Deze week spelen de duo's Samantha Steenwijk & Joris Linssen en Stella Bergsma & Carolien Borgers in Deze quiz is voor jou om zoveel mogelijk geld te verdienen voor een belevingstuin. Presentator en zanger Joris Linssen heeft alleen moeite om zijn concentratie er bij te houden: "Merk dat ik een beetje ging wegspacen." Deze Quiz Is Voor Jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Deze Quiz Is Voor Jou: De B van ‘ben niet wit, ben niet zwart’ Bekijk deze video » Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis Bekijk deze video » Deze Quiz Is Voor Jou: Mirjam wint 30.000 euro na faillissement restaurant Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Joris Linssen in Deze quiz is voor jou: “Ging een beetje wegspacen” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier