Video: Thomas en Roy blikken terug op zenuwslopende finale van Lego Masters

Video: Thomas en Roy blikken terug op zenuwslopende finale van Lego Masters

Het Lego-duo Thomas en Roy heeft gisteren de finale van LEGO Masters 2021 gewonnen. Zij kregen in totaal negen kinderstemmen en de stem van beide juryleden. Benieuwd naar het verhaal achter het imponerende bouwwerk van de winnaars? Kijk dan onderstaande video.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Thomas en Roy</em> blikken terug op zenuwslopende finale van <em>Lego Masters</em> Het Lego-duo Thomas en Roy heeft gisteren de finale van LEGO Masters 2021 gewonnen. Zij kregen in totaal negen kinderstemmen en de stem van beide juryleden. Benieuwd naar het verhaal achter het imponerende bouwwerk van de winnaars? Kijk dan onderstaande video. Tekst gaat verder onder de video. Uniek bouwwerkHet levende skidorp aan de voet van een slapende reus kreeg de meeste stemmen van de jury, waardoor Thomas en Roy LEGO Masters 2021 wisten te winnen. Beide zijn avontuurlijk en gek op wintersport, vandaar dat ze gegaan zijn voor dit bouwwerk. Bekijk de beelden van RTL hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: LEGO Masters-finalisten blikken terug op seizoen Bekijk deze video » Finale Lego Masters: Finalisten zijn klaar voor heftige laatste aflevering Bekijk deze video »

Uniek bouwwerk
Het levende skidorp aan de voet van een slapende reus kreeg de meeste stemmen van de jury, waardoor Thomas en Roy LEGO Masters 2021 wisten te winnen. Beide zijn avontuurlijk en gek op wintersport, vandaar dat ze gegaan zijn voor dit bouwwerk.

Bekijk de beelden van RTL hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Thomas en Roy blikken terug op zenuwslopende finale van Lego Masters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier