RTL Boulevard: Kabinet streeft naar nieuwe versoepelingen komende week

RTL Boulevard: Kabinet streeft naar nieuwe versoepelingen komende week

Een week geleden werden de geplande versoepelingen nog uitgesteld vanwege het aantal coronabesmettingen. En hoewel er een daling te zien is in het aantal ziekenhuisopnames, zitten we nog steeds niet op de gewenste marges. Vandaag kwam het kabinet bijeen om te praten over het oude normaal. Roel Schreinemachers praat ons tijdens RTL Boulevard bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Kabinet streeft naar nieuwe <em>versoepelingen</em> komende week Een week geleden werden de geplande versoepelingen nog uitgesteld vanwege het aantal coronabesmettingen. En hoewel er een daling te zien is in het aantal ziekenhuisopnames, zitten we nog steeds niet op de gewenste marges. Vandaag kwam het kabinet bijeen om te praten over het oude normaal. Roel Schreinemachers praat ons tijdens RTL Boulevard bij over de laatste ontwikkelingen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Kabinet streeft naar nieuwe versoepelingen komende week


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Kabinet streeft naar nieuwe versoepelingen komende week of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier