Humberto gemist? Francis van Broekhuizen en broers willen meer kunst op tv

Humberto gemist? Francis van Broekhuizen en broers willen meer kunst op tv

We kennen natuurlijk allemaal Francis van Broekhuizen, maar zij heeft nog twee broers, die net zo amicaal zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Francis van Broekhuizen</em> en broers willen meer kunst op tv We kennen natuurlijk allemaal Francis van Broekhuizen, maar zij heeft nog twee broers, die net zo amicaal zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Zij willen meer kunst en cultuur op RTL 4, de zender waar Francis vaak te zien is. Ze willen de Van Rossem's achterna, die dat op de NPO al jaren doen: "Alles om je heen is kunst en cultuur. Als je dat niet wil, moet je op een hut op de hei gaan wonen met helemaal niks." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Francis van Broekhuizen en broers willen meer kunst op tv

Zij willen meer kunst en cultuur op RTL 4, de zender waar Francis vaak te zien is. Ze willen de Van Rossem's achterna, die dat op de NPO al jaren doen: "Alles om je heen is kunst en cultuur. Als je dat niet wil, moet je op een hut op de hei gaan wonen met helemaal niks."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Francis van Broekhuizen en broers willen meer kunst op tv of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier