Heftige beelden: Max Verstappen rijdt twee koeien en oude man aan met Formule 1-auto

Heftige beelden: Max Verstappen rijdt twee koeien en oude man aan met Formule 1-auto

Normaal gesproken laat Max Verstappen zijn kunsten alleen op de Formule 1-circuits zien, waar hij blijkt zo nu en dan ook op de openbare weg te rijden met zijn bolide. Dat ging op zondag 9 mei helemaal mis, waardoor hij nu in Opsporing verzocht is beland.

Lees verder onder de video.

Heftige beelden: <em>Max Verstappen</em> rijdt twee koeien en oude man aan met Formule 1-auto Normaal gesproken laat Max Verstappen zijn kunsten alleen op de Formule 1-circuits zien, waar hij blijkt zo nu en dan ook op de openbare weg te rijden met zijn bolide. Dat ging op zondag 9 mei helemaal mis, waardoor hij nu in Opsporing verzocht is beland. Lees verder onder de video. KoeienIn een video is te zien hoe Verstappen in zijn bolide twaalf keer de toegestane snelheid reed in een straat waar je maar 30 kilometer per uur mag. Ook zien we hoe de Nederlandse coureur op de openbare weg twee koeien aanrijdt én een oudere man op een fiets, die nu in een rolstoel zit door het ongeluk. Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Formule 1: Herhaling start GP Spanje 2021 “wereldstart voor Verstappen” Bekijk deze video » Formule 1: Lewis Hamilton wint spannende GP van Spanje, Max Verstappen knap tweede Bekijk deze video »
Humor :
Heftige beelden: Max Verstappen rijdt twee koeien en oude man aan met Formule 1-auto

Koeien
In een video is te zien hoe Verstappen in zijn bolide twaalf keer de toegestane snelheid reed in een straat waar je maar 30 kilometer per uur mag. Ook zien we hoe de Nederlandse coureur op de openbare weg twee koeien aanrijdt én een oudere man op een fiets, die nu in een rolstoel zit door het ongeluk.

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Max Verstappen rijdt twee koeien en oude man aan met Formule 1-auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier