Humberto gemist? Rolf Sanchez zingt 'Waarom nou jij' voor WK-finalisten

Humberto gemist? Rolf Sanchez zingt 'Waarom nou jij' voor WK-finalisten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

De voormalige WK-finalisten Mark van Bommel, John Heitinga, Dirk Kuijt en Wesley Sneijder zijn binnenkort te zien in de nieuwe Videoland-serie Villa Oranje, waarin ze samen met Frank Evenblij terugblikken op hun carrière - en de nodige lol maken. Speciaal voor de vier voormalige topvoetballers zingt Rolf Sanchez het nummer 'Waarom nou jij' bij Humberto.

De nieuwe serie Villa Oranje is vanaf 14 mei te zien op Videoland.

<em>Humberto</em> gemist? Rolf Sanchez zingt 'Waarom nou jij' voor WK-finalisten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. De voormalige WK-finalisten Mark van Bommel, John Heitinga, Dirk Kuijt en Wesley Sneijder zijn binnenkort te zien in de nieuwe Videoland-serie Villa Oranje, waarin ze samen met Frank Evenblij terugblikken op hun carrière - en de nodige lol maken. Speciaal voor de vier voormalige topvoetballers zingt Rolf Sanchez het nummer 'Waarom nou jij' bij Humberto. De nieuwe serie Villa Oranje is vanaf 14 mei te zien op Videoland. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Humberto gemist? Rolf Sanchez zingt 'Waarom nou jij' voor WK-finalisten

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Rolf Sanchez zingt 'Waarom nou jij' voor WK-finalisten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier