Ragnarok seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser

Ragnarok seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser

Wat doe je als je een 17-jarige middelbarescholier bent en je hebt net gehoord dat je het moet opnemen tegen een eeuwenoude, uiterst machtige vijand die een hele stad, misschien zelfs een heel land, in een wurggreep houdt? Magne zoekt naar antwoorden en bondgenoten, maar vindt hij die op tijd?

<em>Ragnarok</em> seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser Wat doe je als je een 17-jarige middelbarescholier bent en je hebt net gehoord dat je het moet opnemen tegen een eeuwenoude, uiterst machtige vijand die een hele stad, misschien zelfs een heel land, in een wurggreep houdt? Magne zoekt naar antwoorden en bondgenoten, maar vindt hij die op tijd? Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 28 mei Ragnarok kunt streamen. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Blue Miracle, nu te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Lupin deel 2: Vanaf 11 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Ragnarok seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 28 mei Ragnarok kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ragnarok seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier