Twan Huys over aftrap nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange: "Heel intiem"

Twan Huys over aftrap nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange: "Heel intiem"

"De studenten komen nu net binnen en het is een bijzonder moment," aldus Twan Huys. In 2018 werd de laastste aflevering van College Tour uitgezonden en nu, in het midden van een pandemie, is er een mogelijkheid om weer te starten. De studenten zijn vooraf getest op corona, zodat het veilig is.

  • Bekijk de video van College Tour hieronder.*

Twan Huys over aftrap nieuw seizoen <em>College Tour</em> met Ilse DeLange: &quot;Heel intiem&quot; "De studenten komen nu net binnen en het is een bijzonder moment," aldus Twan Huys. In 2018 werd de laastste aflevering van College Tour uitgezonden en nu, in het midden van een pandemie, is er een mogelijkheid om weer te starten. De studenten zijn vooraf getest op corona, zodat het veilig is. Bekijk de video van College Tour hieronder.* Een nieuw seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tv van toen: College Tour met Willem Holleeder Bekijk deze video » Nieuw seizoen College Tour start 11 mei: welke gast willen studenten zien? Bekijk deze video »

Een nieuw seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Twan Huys over aftrap nieuw seizoen College Tour met Ilse DeLange: "Heel intiem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier