John Williams vertelt over heftige HMMIK-aflevering: "Best wel scary figuur"

John Williams vertelt over heftige HMMIK-aflevering: "Best wel scary figuur"

De 'Help, Mijn Man Is Klusser!'-aflevering van vorige week zorgde voor een hele hoop reactie. De kijkers vonden het een bizarre aflevering en ook voor presentator John Williams was het een heftige ervaring. Zo had deelnemer Ruud camera's in het huis gehangen, zodat hij zijn vriendin Emmylou te allen tijde in de gaten kon houden. "Het was echt heftig om mee te maken dat mensen zo leven", vertelt John aan RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>John Williams</em> vertelt over heftige HMMIK-aflevering: &quot;Best wel scary figuur&quot; De 'Help, Mijn Man Is Klusser!'-aflevering van vorige week zorgde voor een hele hoop reactie. De kijkers vonden het een bizarre aflevering en ook voor presentator John Williams was het een heftige ervaring. Zo had deelnemer Ruud camera's in het huis gehangen, zodat hij zijn vriendin Emmylou te allen tijde in de gaten kon houden. "Het was echt heftig om mee te maken dat mensen zo leven", vertelt John aan RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: John Williams is excuses Klaas meer dan zat Bekijk deze video »
TV :
John Williams vertelt over heftige HMMIK-aflevering: "Best wel scary figuur"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John Williams vertelt over heftige HMMIK-aflevering: "Best wel scary figuur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier