Video: waarom verkiest Hugo de Jonge Songfestival boven voetbalwedstrijden?

Video: waarom verkiest Hugo de Jonge Songfestival boven voetbalwedstrijden?

Het eerste grote evenement wat we organiseren als land is het Songfestival wat aankomende week gaat plaatsvinden. Demissionair minister Hugo de Jonge bracht maandag een bezoek aan Ahoy Rotterdam waar het spektakel volgende week gaat beginnen. De minister laat zich uit over de kritiek is ontstaan, publiek bij een voetbalwedstrijd kan niet, maar dagen achter elkaar bij het Songfestival kan wel? "Dit is een Fieldlab evenement, meerdaags waar we van kunnen leren. Ook het voetbal en andere sportevenementen komen aan bod", aldus de minister.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: waarom verkiest <em>Hugo de Jonge</em> Songfestival boven voetbalwedstrijden? Het eerste grote evenement wat we organiseren als land is het Songfestival wat aankomende week gaat plaatsvinden. Demissionair minister Hugo de Jonge bracht maandag een bezoek aan Ahoy Rotterdam waar het spektakel volgende week gaat beginnen. De minister laat zich uit over de kritiek is ontstaan, publiek bij een voetbalwedstrijd kan niet, maar dagen achter elkaar bij het Songfestival kan wel? "Dit is een Fieldlab evenement, meerdaags waar we van kunnen leren. Ook het voetbal en andere sportevenementen komen aan bod", aldus de minister. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Songfestival: Jeangu Macrooy stelt achtergrondkoor voor in TikTok-video Bekijk deze video » Songfestival: Bekijk de eerste aflevering van 'LookLab' met NikkieTutorials Bekijk deze video » Zien: Hugo de Jonge heeft begrip voor BMI-uitsluiting tijdens Songfestival Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: waarom verkiest Hugo de Jonge Songfestival boven voetbalwedstrijden?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: waarom verkiest Hugo de Jonge Songfestival boven voetbalwedstrijden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier