Zien: Dit is wat er precies gebeurde tijdens de overval bij Eran Zahavi thuis

Zien: Dit is wat er precies gebeurde tijdens de overval bij Eran Zahavi thuis

Er komen steeds meer gruwelijke details naar buiten over de brute overval op het gezin van PSV-spits Eran Zahavi. Zijn vrouw zou namelijk in het bijzijn van hun drie kinderen zijn vastgebonden en mishandeld op het moment dat PSV het opnam tegen Willem II.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is wat er precies gebeurde tijdens de <em>overval</em> bij <em>Eran Zahavi</em> thuis Er komen steeds meer gruwelijke details naar buiten over de brute overval op het gezin van PSV-spits Eran Zahavi. Zijn vrouw zou namelijk in het bijzijn van hun drie kinderen zijn vastgebonden en mishandeld op het moment dat PSV het opnam tegen Willem II. Tekst gaat verder onder de video. Details overvalEran Zahavi kreeg gisteren in de spelersbus van PSV zijn vrouw aan de lijn, de spits kreeg te horen dat zijn vrouw op dat moment overvallen werd. De inbrekers zouden haar vastgebonden hebben en bedreigd met een vuurwapen, ook de kinderen van Zahavi zouden met tape over de mond vastgebonden zijn. Het is voor familieman Zahavi een grote klap. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Dit is wat er precies gebeurde tijdens de overval bij Eran Zahavi thuis

Details overval
Eran Zahavi kreeg gisteren in de spelersbus van PSV zijn vrouw aan de lijn, de spits kreeg te horen dat zijn vrouw op dat moment overvallen werd. De inbrekers zouden haar vastgebonden hebben en bedreigd met een vuurwapen, ook de kinderen van Zahavi zouden met tape over de mond vastgebonden zijn. Het is voor familieman Zahavi een grote klap.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is wat er precies gebeurde tijdens de overval bij Eran Zahavi thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier