De Vooravond gemist? Groeiend drugsgebruik biedt mogelijkheden voor Nederland

De Vooravond gemist? Groeiend drugsgebruik biedt mogelijkheden voor Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Groeiend <em>drugsgebruik</em> biedt <em>mogelijkheden</em> voor Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de minuut van Ruud praat Ruud ons bij over het toenemende drugsgebruik in Nederland. Maar is dit eigenlijk wel zo'n probleem? Volgens Ruud is het namelijk een goede oplossing voor het groeiende boerentekort in ons land. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Groeiend drugsgebruik biedt mogelijkheden voor Nederland

In de minuut van Ruud praat Ruud ons bij over het toenemende drugsgebruik in Nederland. Maar is dit eigenlijk wel zo'n probleem? Volgens Ruud is het namelijk een goede oplossing voor het groeiende boerentekort in ons land.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Groeiend drugsgebruik biedt mogelijkheden voor Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier